more self love

 
 
 
Vill att 2016 ska va året ja slutar avsky mig själv lika ofta och lika mkt som 2015!!!! skulle vara ganska nice att kunna göra saker och vara stolt över dom och vara bekväm i mig själv och mitt utséende och min personlighet och sluta älta varenda liten sak som händer i mitt liv. "tänka positivt" haha hatar mig själv för att jag sa det men jag vill ha en mer positiv sinnesstämning och sluta se ALLTING som om det kommer sluta dåligt. vill ha ett bra år och va glad! och också göra mer saker jag vill göra.
 

Take me there!!!!!!!!
 
 
 
hej! idag har jag och liv vart och shoppat lite i stan, köpte Dazed magazine för första gången!! känns fantastico, kmr dock klippa sönder den o sätta upp alla bilder på väggen hahah! 
 
 
köpte även heart earrings, en halvful tröja och ett mobilskal med anannaser, fanny its u and me!!! sen gick vi på bio och såg Carol, den va så himla fin och hemskt och romantisk!!!! den utspelar sig på 50 talet så no offense men trodde den skulle va jättetråkig med stela konversationer på fina resturanger med rött läppstift men den var väldigt mkt än det och riktigt fin scenografi och så bra story omg, 100/10!!!!!!!!
 
här kmr lite bilder från iförrgår när anna fyller år, vill typ lägga ut en till bild på mig och amanda.......... kmr typ göra det. för er stackare som inte följer min ig la ja ut en bild på oss igår lol men man lever väl bara en gång
 
 
 
 
 
ändå ganska nice att jag hade med mig kameran!! nu ska jag prova lite outfits för imorgon pga jag har inga kläder och vill inte se ut som bajs. img ska jag först med typ hela gänget ovan^^^^^ äta middag hos saskia!!!♥♥♥♥♥ d kmr bli supernice, ska baka en efterätt imorgon!!! om tiden tillåter mig lol. sen ska jag hem till micki senare på fest!! OCH innan det ska jag have lunch and drinks med min tumblr kompis från tjeckien som jag har vart vän med i snart FYRA år!!! men aldrig träffat!!! fattar ni va sjukt att ja äntligen ska träffa hnm imorgon?????? jag e jättetaggad!!! hejdå
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp